Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața Laura Petrescu, alias Lora, a anunțat că a amânat încă o dată nunta cu iubitul ei, impresarul, Ionuț Ghenu. Lora a fost împiedicată să-și pună pirostriile mai întâi de pandemia de coronavirus, care a ținut doi ani. Acum, solista spune că războiul din Ucraina îi pune bețe-n roate, potrivit click.ro.

Lora și Ionuț Ghenu nu se prea grăbesc să-și uneasă destinele! Deși sunt împreună de șapte ani, bătuți pe muchie, și sunt practic de nedespărțiți oriunde merg, Ghenu fiind și impresarul Lorei, cei doi mai așteaptă o tură, până să facă marele pas.

Au așteptat deja doi ani ca să treacă pendemia de coronavirus. Acum, Lora a decis să amâne din nou marele eveniment, din cauza războiului izbucnit în Ucraina, care o sperie efectiv pe solistă. „Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a declarat Lora, pentru Click!.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/de-ce-tot-amana-lora-nunta-cu-ionut-ghenunu-588665.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava