Concert pascal
MOPAN Suceava

În cea mai „înspăimântătoare” zi din an, Iulius Mall Suceava va fi „bântuit” de vrăjitoare. Halloween, îndrăgita sărbătoare americană, va fi prilej de bucurie pentru toţi copiii. Concursuri tematice, costume amuzante, dulciuri şi un spectacol al personajelor din poveşti vor fi coordonatele unei petreceri „de speriat” la Iulius Mall.

Joi, 31 octombrie 2013, de la ora 18.00, KidsLand din Iulius Mall se transformă în tărâmul fermecat de Halloween. Cei mici vor participa la consursul celor mai ingenioase costume, dar şi la competiţia dovlecilor sculptaţi. Pentru iscusinţa lor, prichindeii vor fi premiaţi cu dulciuri. Distracţia va fi garantată de vrăjitoarele prezente la eveniment, care îi vor încânta pe năzdrăvanii curajoşi cu un spectacol „înfricoşător”.

Seria evenimentelor dedicate Halloween-ului continuă şi duminică. De la ora 12.00, în zona KidsLand, cei mici vor fi publicul piesei „Nuieluşa de alun”, oferită de artiştii Teatrului de Păpuşi „Puppet”. Spectacolul va fi urmat de un eveniment artistic susţinut de preşcolarii şi elevii din Dolhasca. Cântece şi dansuri tematice pentru Halloween vor încânta pe cei prezenţi în Iulius Mall Suceava.

Şi pentru a intra în atmosfera de basm, copiii sunt invitaţi să înveţe gratuit să danseze pe ritmuri de rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.  Luni, miercuri şi vineri sunt zilele în care dansatorii profesionişti îi aşteaptă în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, de la ora 18.00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava