• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Începând cu 1 ianuarie 2019, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” oferă spectatorilor posibilitatea achiziționării de bilete online, prin platforma www.blt.ro, anunță conducerea instituției. ”Răspundem astfel solicitărilor, justificate de altfel, ale unei largi categorii de public. Noua modalitate de plată va funcționa în paralel cu cea clasică prin care biletele se pot cumpăra direct de la casieria teatrului”, se menționează în comunicat.

Platforma www.blt.ro este una dintre cele mai intuitive de pe piața de ticketing din România. Interfața va fi una prietenoasă, existând pe pagina Teatrului Municipal „Matei Vișniec” un buton care va direcționa doritorii direct către platforma de cumpărare.

Vânzarea prin platforma BLT a biletelor va include decontare automată a fiecărei tranzacții prin card și ramburs la curier sau prin transfer bancar. Ca urmare, biletele TMMVS vor fi disponibile în 3 formate: electronic print at home, mobile- afișate pe ecranul telefonului mobil și clasic (bilete cumpărate de la casieria teatrului). Platforma asigură și o aplicație de scanare pentru controlul accesului conectată în timp real la vânzări.

De la 1 ianuarie biletele la spectacolele Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” Suceava pot fi achiziționate și online, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava