Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre frumuşeii de la Hollywood, care se află pe val în acest moment după ce a jucat în câteva filme de top precum „Star Trek” (2009) şi “Femeia Fantastică” (2017), vine la Bucureşti. Renumitul actor va filma pentru pelicula de acţiune „Violence of Action”, informează click.ro.

Sursele Click! au spus că unul dintre talentaţii şi frumuşeii de la Hollywood, actorul Chris Pine (39 de ani), vine la Bucureşti pentru a filma pentru pelicula „Violence of Action”, un thriller de acţiune regizat de Tarik Saleh. Chris îl va interpreta pe James Harper, iar alături de el vor mai juca Ben Foster şi Gillian Jacobs. Click! a aflat că din echipa românilor va face parte atât Alma Bacula, fiica lui Adrian Sârbu, cât şi alţi profesionişti în domeniu care acum pregătesc diferite locaţii de filmare. Acestea se vor desfăşura timp de mai multe săptămâni. Se aude că filmările vor începe pe 28 octombrie şi ar trebui să se termine pe 18 decembrie.

Citește artiolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/de-la-hollywood-la-bucuresti-chris-pine-din-star-trek-si-femeia-fantastica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava