MOPAN Suceava

De luni, 10 iunie, accesul și ieșirea din parcările subterane ale municipiului Suceava se vor face printr-un sistem cu bariere, prin emiterea unui tichet de parcare și plata acestuia, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi. El a precizat că se pot utiliza monede și bancnote de 1, 5 și 10 lei, aparatul fiind prevăzut să ofere rest. ”Pentru a încuraja folosirea parcărilor subterane, reamintesc că taxarea este 1 leu/oră, față de cele supraterane, unde se plătesc 2lei/oră.  Riveranii vor putea achiziționa abonamente în continuare, iar cei care au deja, trebuie să solicite Primăriei Suceava eliberarea cardului de acces. În perioada următoare, după efectuarea testelor, va intra în funcțiune sistemul de plată prin sms/aplicație/card, serviciul fiind achiziționat deja”, a explicat Harșovschi.

Astfel, dacă în perioada aprilie-iunie 2018 la cele două parcări subterane încasările au fost de 25.512,2 de lei, în perioada similară din 2019, de când taxa a fost scăzut la 1 leu/oră, încasările au fost de 26.399,8 lei.

De luni, 10 iunie, accesul și ieșirea din parcările subterane se vor face printr-un sistem cu bariere, prin emiterea unui tichet de parcare și plata acestuia.Se pot utiliza monede și bancnote de 1, 5 și 10 lei, aparatul fiind prevăzut să ofere rest. Pentru a încuraja folosirea parcărilor subterane, reamintesc că taxarea este 1 leu/oră, față de cele supraterane, unde se plătesc 2lei/oră. Riveranii vor putea achiziționa abonamente în continuare, iar cei care au deja, trebuie să solicite Primăriei Suceava eliberarea cardului de acces.În perioada următoare, după efectuarea testelor, va intra în funcțiune sistemul de plată prin sms/aplicație/card, serviciul fiind achiziționat deja.#Suceava P.S.: parcarea de pe b-dul 1 Mai, vis-a-vis de IPJ și cea de pe b-dul George Enescu, bl. T90(Dorna) vor deveni cu plată, cu sistem parcometru, tot de pe 10 iunie.

Gepostet von Lucian Harșovschi am Samstag, 8. Juni 2019

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava