MOPAN Suceava

Și în acest an, Iulius Mall Suceava te îndeamnă să petreci sărbătorile pascale alături de familie, îmbogățite de tradiții și zâmbetele celor dragi. Pregătirile îți aduc șansa să câștigi premii pentru un Paște și mai fericit – o sesiune de cumpărături în valoare de 1.500 de euro și peste 3.300 de alte premii.

„De Paște, îmbrățișează tradiția!”, este îndemnul Iulius Mall Suceava și, totodată, denumirea campaniei care îi răsplătește pe clienții îndrăgitei destinații de shopping și relaxare cu premii pentru toată familia. Până pe 26 aprilie 2019, toți cei care fac cumpărături în valoare de peste 100 de lei din magazinele Iulius Mall se pot înscrie în tombola dedicată sărbătorilor ce se apropie, la Centrul Info. Zilnic, primii 225 de participanți vor câștiga premii instant: gift box-uri pentru selfie, vouchere de cumpărături C&A, invitații la cafea Kups, meniuri Taksim, cosmetice Gerovital,  bomboane de ciocolată, cafea, sticle de vin sau băuturi răcoritoare.

Pe 22 aprilie, vor fi desemnați, prin tragere la sorți, zece câștigători ai câte un pachet cu produse de înfrumusețare Gerovital. În plus, în urma extragerii din ultima zi a campaniei se va afla marele câștigător, care se va bucura de o sesiune de cumpărături pentru întreaga familie, în valoare de 1.500 de euro. Premiul va fi acordat sub formă de Cec-uri Cadou, care pot fi valorificate în magazinele Iulius Mall Suceava. Astfel, câștigătorul se va putea pregăti pentru un Paște îmbelșugat sau îi va putea surprinde pe cei dragi cu multe cadouri. Pentru că sărbătorile sunt despre tradiție și bucuria celor dragi!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava