MOPAN Suceava

În luna decembrie, Film Now adună la un loc întreaga familie, cu premiere și producții pentru toate gusturile. În Ajun de Moș Nicolae, ia parte la aventura Jurassic World. După dezastrele proiectelor anterioare, parcul de aventuri e din nou deschis publicului amator de senzaţii tari. Dar oamenii nu se mai înghesuie pe insulă ca pe vremuri, iar corporaţia care deţine Jurassic World ar vrea să găsească noi puncte de interes pentru o afacere extrem de profitabilă. Oamenii de ştiinţă au pus la cale o nouă atracţie, dar, din nou, legile naturii au fost încălcate, iar rezultatele pun în pericol insula şi pe toţi cei aflaţi pe ea. Jurassic World este pe Film Now duminică, 5 decembrie, la ora 20:00.

Marți, 7 decembrie, de la ora 21:55, Film Now îți propune, în premieră TV, un thriller psihologic deosebit: Starea țânțarilor/ Mosquito State (2021). Beau Knapp joacă rolul lui Richard Boca, un analist de date de pe Wall Street – inadaptat social, însă tolerat pentru că algoritmii dezvoltați de el mențin în top compania la care lucrează. În toamna anului 2007, Richard se confruntă cu o cădere nervoasă: modelele sale computerizate se comportă ciudat, piața are fluctuații de neînțeles. La fel reacționează și roiurile de țânțari pe care le reproduce în luxosul său apartament. Un ciudat poem vizual, Starea țânțarilor reprezintă o alegorie a volatilității pieței financiare.

În Ajunul Crăciunului, trolii pornesc într-o nouă aventură, de data aceasta descoperind lumea! Poppy și Ciot află că ei și prietenii lor nu sunt singurii troli din lume: există 6 triburi diferite de troli, fiecare cu ținutul său și cu un alt stil de muzică. Dar regina tribului rock vrea să distrugă toate celelalte genuri de muzică. La mijloc e soarta tuturor și a ritmurilor iubite, așa că Poppy, Ciot și gașca pleacă în călătorie, pentru a uni toți trolii celorlalte ținuturi în lupta pentru supremația scenei muzicale. Pe Film Now, Trolii descoperă lumea – în premieră TV, vineri, 24 decembrie, de la ora 20:00.

Seara de Crăciun vine cu o nouă premieră: Vocea succesului/ The High Note (2020), de la ora 20:00. Grace Davis (Tracee Ellis Ross) este un superstar, o cântăreață extrem de talentată, însă cu un ego pe măsură. În plus, a depășit anii tinereții și se teme că va fi plasată într-un con de umbră pe scena muzicală. Maggie (Dakota Johnson) este asistenta ei personală, care își dorește să devină producător muzical, dar își petrece ziua doar făcând comisioane pentru marea artistă. Totuși, când cariera cântăreței ajunge la o răscruce, Maggie și Grace își unesc forțele în căutarea alegerii corecte.

De Revelion, Film Now îți aduce o comedie savuroasă: Reginele cupoanelor/ Queenpins (2021), povestea a două tinere (interpretate de Kristen Bell și Kirby Howell-Baptiste), ce pun la cale o schemă ilegală de cupoane de cumpărături, falsificând în folosul colecționarilor de cupoane și în paguba companiilor. Pe urmele celor două se află, însă, un ofițer de prevenire a pierderilor și un inspector poștal, hotărâți să pună capăt acestei industrii a falsurilor. Queenpins este în premieră TV pe Film Now, vineri, 31 decembrie, de la ora 20:00. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava