Concert pascal
MOPAN Suceava

De sărbători, cu Orange Love, clienții au noi motive să aleagă pachetele de servicii fix-mobil de la Orange, prin intermediul cărora se pot bucura de cel mai bun conţinut TV și servicii de fibră la super prețuri, dar și telefoane 5G cu beneficii incluse, totul în cea mai bună rețea din România. În plus, toți clienții care aleg până pe 17 ianuarie 2022 un pachet compus din fibră și TV, beneficiază de Netflix cadou timp de 12 luni pentru abonamentul standard Netflix.

Sărbători pline de acțiune

În plus, clienții care aleg unul dintre pachetele Orange Love până pe 17 ianuarie 2022, beneficiază de instalare gratuită, router Internet Box 1000 inclus și 12 luni cadou la Netflix, unde se pot bucura de cele mai noi și captivante seriale precum Fabrica de bani, Red Notice, Stranger Things sau Narcos. La acestea se adaugă serviciile de internet prin fibră care oferă cele mai bune viteze de internet fix, conform măsurătorilor Ookla, dar și cele de televiziune prin cablu cu 139 canale TV dintre care 45 HD.

Beneficii pentru pachetele cu voce mobilă

La Orange, clienții pot alege super telefoane cu internet 5G nelimitat și primesc, in plus, 6 luni de Netflix cadou pentru a se bucura de serialele și filmele preferate atunci când activează sau prelungesc un abonament de voce mobilă de minumum 15 euro pe o perioadă de 24 de luni.

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 214 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet.

Mai multe informații despre noua ofertă Orange Love sunt disponibile pe: www.orange.ro/love

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava