MOPAN Suceava

De Valentine’s Day, iubirea pluteşte în aer la Iulius Mall Suceava, care îşi răsplăteşte clienţii şi dragostea lor cu cele mai râvnite gadget-uri ale momentului.

În perioada 7 – 14 februarie 2014, îndrăgita destinaţie de shopping şi distracţie le propune sucevenilor o campanie cu sentimente, „iLove”. Toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din colecţiile brandurilor preferate intră în tombola dragostei. Marele câştigător va fi desemnat chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, prin tragere la sorţi,  şi va fi premiat cu două iPhone 5, pentru el şi persoana iubită. Astfel, amorezii vor fi conectaţi la iubire şi îşi vor invita jumătatea mai uşor la sesiunile de shopping în Iulius Mall Suceava.

În plus, primii 125 de clienţi ai fiecărei zile care depăşesc suma de 100 de lei în periplul lor prin magazine vor fi răsplătiţi cu premii instant: torturi delicioase, praline de ciocolată, cecuri de cumpărături, băuturi răcoritoare şi sticle cu licori ale iubirii.

Iulius Mall Suceava a mai pregătit o surpriză pentru îndrăgostiţii bucovineni. De Valentine’s Day, pe 14 februarie, de la ora 18.00, toţi cei care vor să îşi celebreze iubirea sunt invitaţi la un concert special susţinut de Elena Gheorghe. Frumoasa artistă îi va încânta pe cei prezenţi cu refrene ritmate şi versuri dedicate dragostei.

De Valentine`s Day, Iulius Mall Suceava te conectează cu perechea ta, 6.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava