Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto22 poze în acest set

Județul Suceava are noi cetățeni de onoare, iar titlurile le-au fost înmânate astăzi, de Ziua Bucovinei, într-o ședință solemnă găzduită de Sala Unirii din Palatul Administrativ. Este vorba despre medicul Roxana Filip, de la Spitalul Județean, conferențiarul universitar doctor Andrei Lobliuc, campionii mondiali la canotaj Geanina-Elena Beleagă, Sergiu Vasile Bejan, Ionela-Livia Cozmiuc, Maria-Magdalena Rusu şi Maria Tivodariu, și culturistul Andrei Cîmpan, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness. Și medicul Monica Terteliu de la Spitalul Județean a fost declarat cetățean de onoare al județului, însă domnia sa a lipsit de la evenimentul de astăzi. Canotorii erau îmbrăcați în costume populare, iar culturistul purta un trening inscripționat cu România. Printre participanții la ședința solemnă s-au mai numărat ministrul Turismului și Antreprenoriatului, Daniel Cadariu, prefectul Alexandru Moldovan, subprefectul Cristian Șologon, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, vicepreședinții Niculai Barbă și Vasile Tofan, administratorul public al județului, Irina Vasilciuc, primarul Ion Lungu, viceprimarul Lucian Harșovschi și parlamentarii Angelica Fădor, Ioan Balan și Bogdan Gheorghiu.

În cadrul ședinței, Gheorghe Flutur a transmis că „am onoarea să ofer acest titlu de Cetățean de Onoare pentru niște campioni ai județului Suceava, niște oameni de primă linie. Și mulțumesc plenului Consiliului Județean că am votat în unanimitate propunerile pentru acești cetățeni de onoare.

Vreau să încep cu oamenii din prima linie din domeniul medical, pentru că a trecut și peste județul Suceava o perioadă grea cu acest val de pandemie de Covid, care din păcate a lăsat urmări. Din păcate Suceava a debutat greu și cu o amprentă destul de dureroasă și cu multe vieți care s-au prăpădit, pentru care trebuie să păstrăm un moment de reculegere în sufletul nostru. Dar avem și eroi și eroi în domeniul medical. Și eu aș aduce o mulțumire în general corpului medical de la Suceava pentru că a fost în prima linie”, a spus Gheorghe Flutur. El a ținut să le mulțumească și tuturor sportivilor pentru rezultatele deosebite obținute la competițiile internaționale și pentru faptul că au dus județul Suceava și Bucovina pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

De Ziua Bucovinei, doi medici, un cadru universitar și șase sportivi campioni au primit în cadru festiv titlul de „Cetățean de Onoare al Județului Suceava”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava