MOPAN Suceava

Ultima autorizație necesară pentru deschiderea noului Spital Municipal din Fălticeni a fost emisă marți, 20 iulie, de Sf.Ilie, patronul spiritual al orașului. Este vorba de autorizația de mediu. Anunțul a fost făcut în premieră de primarul Gheorghe Cătălin Coman, la evenimentul de sărbătorire a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie vestea fiind primită cui aplauze.

În zi de mare sărbătoare a orașului, Fălticeniul primește cel mai frumos cadou”

În zi de mare sărbătoare a orașului, Fălticeniul primește cel mai frumos cadou,ultima autorizație necesară pt deschiderea spitalului. Patronul spiritual al orașului, Sf.Ilie e alături de  noi, pentru a da oamenilor vestea așteptată de 30 ani. După un volum enorm de muncă, după sute de probleme rezolvate,zeci de drumuri la București, tone de hârtie consumată, nopți nedormite,mii de ore de ședințe de lucru…am reușit. Ne-am fi dorit să fie mai repede,dar vreau să îi asigur pe falticenenii mei dragi că am făcut, împreună cu managerul, tot ceea ce a fost omenește posibil pentru realizarea acestui obiectiv. Multi au crezut,mulți nu,mulți au sperat,dar v-am simțit pe toți alături ceea ce ne-a mobilizat,ne-a responsabilizat,ne-a dat putere și energie să mergem înainte, să nu renunțăm atunci când totul părea imposibil,să intrăm pe geam atunci când eram dați afară pe ușă”, a declarat vizibil emoționat primarul Coman.

Spitalul se va deshide la 1 septembrie

El a spus că spitalul se va deschide la 1 septembrie imediat după ce se va încheia termenul de depunere a  contestațiilor de 30 de zile de la emiterea autorizației de mediu. ”Mulțumiri tuturor celor implicați, dar în special colegului, prietenului, camaradului Morariu Vlad Alexandru-managerul spitalului cu care am muncit cot la cot”, a mai spus Coman. Spitalul Fălticeni va deservi municipiul, două orașe și 18 comune cu un total de aproximativ 150.000 de oameni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava