De Ziua Naţională, autorităţile sucevene au depus coroane de flori la Monumentul Eroilor din Cimitirul Pacea din Suceava. Ceremona militară şi religioasă organizată de Ziua Naţională a României la Monumentul Eroilor a început la ora 10:00, câteva zeci de reprezentanţi ai instituţiilor publice, ai partidelor politice şi societăţii civile venind pentru a depune coroane. Ceremonialul a început cu o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoţi, după care autorităţile au depus coroane şi şi-au adus omagiul în faţa Monumentului Eroilor.

Printre cei care au depus coroane de flori s-au numărat prefectul Florin Sinescu, preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, respectiv Ilie Niţă, primarul şi cei doi viceprimari ai Sucevei, Ion Lungu, Gavril Vîrvara şi Ovidiu Doroftei, comandatul Centrului Militar Judeţean colonelul Mugurel Anton, precum şi militari în rezervă, şefi de instituţii.

La ceremonia de luni au fost prezenţi şi au depus coroane de flori şi liderii PNL Suceava, Gheorghe Flutur şi Ioan Balan. Printre cei care au participat la ceremonialul militar şi religios de la Monumentul Eroilor s-au numărat şi parlamentarii Neculai Bereanu, Alexandru Băişanu şi Dumitru Pardău. Ceremonialul de la Cimitirul Pacea s-a încheiat cu o paradă a plutoanelor de elevi de la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava