Concert pascal
MOPAN Suceava

Ziua Națională a României a fost fi sărbătorită așa cum se cuvine în comuna Putna. Primăria și Consiliul Local au organizat un bogat program artistic, la care au participat câteva sute de locuitorii ai comunei. Manifestările au debutat la ora 17.00 cu un program de cântece patriotice care s-a desfășurat în fața Casei de Cultură. Manifestările au continuat apoi, de la ora 18.00, în interiorul Casei de Cultură cu un spectacol în care au evolua nume mari ale folclorului românesc precum Alexandra Dan, Florin Boițan, Ioana Petran, Ionuț Candrea, Grupul Folcloric ”Bogdana” și Ansamblul ”Fiii Putnei”.

„Suntem români și iubim România, motiv pentru care am ținut să organizăm și anul acesta aceste manifestări de Ziua Națională a României. Așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, Primăria Putna a organizat acest spectacol patriotic de Ziua Națională pe scena Casei de Cultură. Și vreau să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la organizarea acestor manifestări! La mulți ani România! La mulți ani tuturor locuitorilor comunei Putna!”, a transmis primarul Gheorghe Coroamă.
După manifestările de la Casa Culturii din Putna, locuitorii acestei comune au asistat și la aprinderea luminilor din bradul de Crăciun.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava