MOPAN Suceava

ampionatul Ligii a II-a de fotbal feminin s-a reluat la sfârșitul săptămânii trecute. În prima etapă a Grupei 1, gruparea CN „Nicu Gane” Fălticeni s-a impus cu scorul de 4-1, în deplasare, în fața celor de la Navobi Iași. Interesant este că gazdele au condus cu 1-0 la pauză, însă fetele antrenate de Marcel Irimie și Adrian Dănilă au revenit fantastic în partea a doua a întâlnirii, cu ajutorul reușitelor semnate de Loredana Casian (3) și Cătălina Maxinesei.

„Suntem cu toții bucuroși că, după un an de așteptare, am putut să jucăm, în sfârșit, primul meci oficial. Victoria de la Iași este o consecință a muncii depuse la antrenamente, însă în contextul actual, de pandemie, ambele formații pot fi considerate câștigătoare”, a declarat antrenorul Marcel Irimie.

Echipa fălticeneană a început duelul cu Navobi în alcătuirea: Monica Nechita – Bianca Parasca, Mihaela Holtzhauser, Dorina Viziteu, Andreea Lazar, Andreea Buburuzan, Denisa Boliacu, Loredana Casian, Mădălina Drîmbă, Alesia Leonte și Cătălina Maxinesei. Au mai intrat: Miruna Ciobanu, Anda Bejenariu, Cătălina Roșu, Denisa Pînzariu și Daria Iurenciuc.

În celălalt joc al Grupei 1, Vulpițele Galbene Roman s-au impus cu scorul de 3-0 la Odorheiu Secuiesc, în confruntarea cu Vasas Femina II.

Azi, de la 11.00, în runda secundă, fetele de la CN „Nicu Gane” vor primi pe teren propriu, la Preutești, replica formației Vasas Femina II Odorheiu Secuiesc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava