MOPAN Suceava

În prima partidă din turneul play-out al Diviziei Naționale de rugby, CSM Bucovina Suceava a primit sâmbătă, 17 octombrie pe stadionul ”Unirea”, vizita echipei CSU AV Arad. La finalul unui meci extrem de disputant, gazdele au reușit să se impună cu 18-13 (12-3).
Elevii antrenorului Constantin Vlad au dominat începutul meciului dar nu a izbutit să culce balonul în terenul de țintă al arădenilor din cauza unor erori de judecată în momentele cheie din fața buturilor adverse. Totuși, pe final de primă repriză, balonul ajunge la talentatul Ștefan Ștefăroi care pătrunde irezistibil și marchează primul eseu al meciului. Încercarea este transformată de Octavian Scolobiuc și CSM Bucovina Suceava a preluat conducerea cu 7-0. Arădenii nu au cedat și au redus din handicap dintr-o lovitură de pedeapsă. A fost 12-3 la pauză, după eseul reușit de Ilisei în urma unei curse reușite pe partea stângă a atacului sucevean.


În startul reprizei secunde, arădenii au pus presiune pe defensiva suceveană și au reușit să-și concretizeze dominarea printr-un eseu transformat. La 12-10 jocul a devenit dramatic, orice greșeală putând costa enorm. Primii care au punctat au fost cei de la CSM Bucovina Suceava, Octavian Scolobiuc reușind să transforme o lovitură de pedeapsă de la peste 35 de metri. Arădenii au revenit la doar două puncte diferență tot în urma unei lovituri de pedeapsă. Pe final de partidă jocul a fost pe ”muchie de cuțit”. Octavian Scolobiuc a mai valorificat o lovitură de pedeapsă pentru gazde și a dus scorul la 18-13. CSU AV Arad a revenit furibund în atac pentru a încerca eseul victorios, dar sucevenii au rezistat eroic.
Victorie pentru CSM Bucovina Suceava în disputa cu CSU AV Arad și șanse mari pentru suceveni de evitare a retrogradării.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava