La sfârșitul săptămânii trecute era programat debutul campionatului Diviziei A2 de volei masculin. Acest lucru a rămas valabil numai pentru formațiile din Seria Est, deoarece partidele din Seria Vest, din care face parte și formația CSM Suceava, au fost amânate. Federația Română de Volei a luat această decizie din cauza faptului că în municipiul Dej, locul de desfășurare al turneului inaugural al Grupei Vest, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la peste 7 la mia de locuitori.

„Noi chiar sperăm să putem începe campionatul, chiar dacă văd că numărul cazurilor de COVID-19 este în continuă creștere. Îmi vine foarte greu să-i mai motivez pe băieți în lipsa competițiilor oficiale, mai ales că se antrenează pentru acest lucru de luni de zile”, a declarat antrenorul grupării CSM Suceava, Tudor Orășanu.

În afară de CSM Suceava, din Seria Vest a Diviziei A2 de volei masculin mai fac parte formațiile ACS Volei Club Zalău, CS Oțelu Roșu, CSȘ CNE Lapi Dej, Pro Volei Arad și ACS Volei Municipal Zalău.
Ediția de campionat 2020-2021 se va desfășura sub formă de turnee, la care vor participa câte patru echipe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava