Concert pascal
MOPAN Suceava

Eminem este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi și se menține în topurile preferințelor publicului de peste două decenii, de când s-a lansat. Fiica lui, Hailie Jade, și-a lansat recent propriul podcast, „Just a Little Shady”, unde a vorbit despre copilăria pe care a avut-o alături de un tată atât de cunoscut.

Fiica lui Eminem, Hailie Jade Scott Mathers, a vorbit despre viața pe care a trăit-o în calitate de copil al unei vedete de talie internațională, descriindu-și copilăria ca fiind „ireală”, potrivit click.ro.

Episodul de debut, lansat săptămâna trecută, le surprinde pe cele două vorbind despre amintiri trăite în copilărie. Și-au descris relația ca fiind „surori” și au povestit despre momentul în care au fost plecate în turneu alături de Eminem, printre altele. La momentul respectiv li se părea ceva „normal”, dar acum că s-au maturizat conștientizează că experiența a fost, de fapt, „mișto”. Și nu a fost singura de acest fel!

Brittany și-a amintit că Hailie Jade a invitat-o în turneu și că știa că o asemenea activitată e „oarecum normală” pentru prietena ei de la școală. Apoi, Hailie Jade a precizat că a fost într-o școală publică, de cartier, spre deosebire de copiii altor vedete, care au incluziv gărzi de corp în apropierea școlilor private la care sunt înscriși, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/decizia-incredibila-a-lui-eminem-fiica-lui-a-avut-641051.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava