• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1) s-a transformat spectaculos după ce şi-a micșorat chirurgical stomacul. Ozana Barabancea a reușit în doar un an să scape de peste 60 de kilograme şi să-şi schimbe radical stilul de viaţă. Soprana învaţă acum să se menţină la greutatea ideală şi urmează să-i ajute şi pe alţii să-și schimbe viața, notează click.ro.

Pentru a se menţine şi a arăta din ce în ce mai bine, jurata de la „Te cunosc de undeva” are o viaţă activă, cu ore de fitness aproape zilnic. Trecând printr-o operaţie bariatrică, Ozana a realizat cât de importantă e alimentaţia corectă şi echilibrată pentru noul ei stil de viaţă. Ea îşi doreşte să acumuleze cât mai multe informaţii despre nutriţia care te ajută să ajungi la greutatea ideală şi apoi să te menţii. Așadar, s-a înscris la niște cursuri acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi de Ministerul Educaţiei Naţionale, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/decizia-ozanei-barabancea-dupa-ce-slabit-60-kg-pentru-mine-hrana-e-o-prioritate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava