Concert pascal
MOPAN Suceava

Oscarurile din 2021 sunt în pericol! Organizatorii Galei Premiilor Academiei Americane de Film sunt pe care să facă un lucru fără precedent în istoria de 93 de ani a Oscarurilor. Conform contactmusic, gala din 2021 va fi decalată cu patru luni pentru a le permite tuturor cineaștilor să încheie filmările aflate în derulare și să facă lansările filmelor, după ce au fost grav afectați de epidemia de COVID-19, notează click.ro.

De 92 de ani încoace, Oscarurile au fost organizate la finalul lunii februarie. Anul viitor, din cauza epidemiei de COVID-19 care până la 12 mai 2020, a făcut peste 81.000 de morți și a îmbolnăvit 1,4 milioane de oameni pe teritoriul SUA, festivitatea va avea loc în luna mai sau în luna iunie. Decalajul de patru luni este cauzat de imposibilitatea unor cineaști de a reveni pe platourile de filmare din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Decizia de a schimba calendarul Oscarurilor este o premieră în istoria de 93 de ani a galei.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/decizie-fara-precedent-93-de-ani-gala-oscar-din-2021-se-amana-cu-patru-luni-de-ce

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava