Concert pascal
MOPAN Suceava

Cariera în televiziune la Prima Tv a Andreei Raicu se încheie. Frumoasa prezentatoare a anunţat, marţi, că, la sfârşitul acestui an, colaborarea sa cu postul tv la care a fost angajată 14 ani a luat sfârşit, informează click.ro. Ea preciziat că politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorinţele şi planurile sale.

Andreea Raicu spune pe contul său oficial de pe reţeaua de socializare Facebook că Prima TV este locul în care a crescut cu adevărat în televiziune, amintind emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, între care se numără „Big Brother”, „Megastar” şi „Reuniunea de clasă”.
„Vreau să vă spun că la finalul acestui an colaborarea mea cu postul Prima TV se va încheia. În cei 14 ani cât am lucrat cu Prima TV nu a trecut timpul, ci s-a umplut cu momente minunate. Prima TV e locul în care am crescut cu adevărat în televiziune, în care am intrat în lumea atât de frumoasă a divertismentului. „, a scris Andreea Raicu pe pagina ei de Facebook, potrivit Click!.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Andreea Raicu pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/decizie-soc-andreea-raicu-pleaca-de-la-prima-tv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava