Durere fără margini în familia lui Mihai Onilă, fostul solist al trupei Axxa. Fetiţa lui în vârstă de 10 ani, Ioana Emily Hope, a pierdut lupta cu viaţa în noaptea de miercuri spre joi (24 noiembrie), din cauza unei forme rare de cancer pe creier, informează click.ro.

Devastat de durere, Mihai Onilă a oferit declaraţii în exclusivitate pentru Click!. Bărbatul a mărturisit că medicii din Belgia nu au putut face nimic pentru cea mică, iar mai mult de 6 luni nu i-au dat de trăit. ”În 26 mai, am observat la locul de joacă din curtea şcolii, înainte să o ia maică-sa de acolo, că e ceva ciudat cu mâna şi piciorul ei stâng. Piciorul era puţin şontâc (n.r. şchiopăta), iar degetele de la mâna stângă erau strânse. La spital au pus-o la RMN şi au internat-o. A doua zi când m-am văzut cu doctorul mi-a zis direct: Fata ta în maxim 6 luni, la forma de cancer din centrul creierului pe care l-am descoperit, moare”, a dezvăluit Mihai Onilă, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet EXCLUSIV pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-declaratii-sfasietoare-ale-lui-mihai-onila-dupa-ce-si-pierdut-fiica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava