• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

DeepSystem lanseaza „Don’t go”, o piesa pentru fanii lor cu ocazia Valentine’s Day. Piesa a fost realizata in colaborare cu Andy M., unul din producatorii JHaps Records.

DeepSystem a devenit un nume de referinta in industria muzicala odata cu hitul „Mr Dj”. In continuare au confirmat cu hiturile „Arabesque” si „Your love”. Succesul nu a intarziat sa apara, fiind singura trupa din Romania ce au sustinut zeci de concerte in teritorii precum Albania, Grecia , Croatia, Kosovo.

Au avut onoarea de a fi invitati in cadrul concursului EuroVision 2010 din Albania unde au sustinut un concert inedit prin care si-au impresionat fanii cu piesele din repertoriul propriu.

Trupa DeepSystem este o prezenta constanta in topurile radiourilor din teritoriile mai sus amintite, fiind in continuare cautati pentru a sustine concerte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Etichete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava