Concert pascal
MOPAN Suceava

Fundaşul Daniel Lung fost cel mai folosit jucător al Forestei Suceava în prima parte a Ligii a II-a, jucătorul în vârstă de 29 de ani fiind singurul din lotul “galben-verzilor” care a depăşit bariera de 1.500 de minute jucate în sezonul de toamnă. Pe urmatoarele poziţii în clasamentul celor mai folosiţi forestieri în cele 19 meciuri contabilizate în clasament sunt ocupate de portarul Toma Niga, cu 1.496 de minute jucate, mijlocaşul Andrei Cerlincă, cu 1.476 de minute, atacantul Bogdan Rusu, cu 1.475 de minute şi Cornel Căinari, cu 1.469 de minute. Acest top virtual continuă cu Vlad Stănescu (1.396), Daniel Bălan (1.341), Dorin Semeghin (1.252), Marius Matei (1.154), Alessandro Masella (1.029) şi Alin Mutu (1.009), care completează cel mai utilizat prim unsprezece al echipei sucevene. Pe lista celor 20 de jucători care au îmbrăcat tricoul Forestei în prima parte a campionatului mai figurează Lucian Dumitriu (973 de minute), Dudu Drugă (968 de minute), Răzvan Avram (707), Vasile Dănilă (499), Ionut Mihălăchioaie (369), Vlad Bujor (345), portarul Vlad Hânţăscu (214), Cătălin Strugariu (47) şi Constantin Aeroaiei (8).

Foresta Suceava (cel mai folosit prim “11”):
Niga – D. Bălan, Masella, D. Lung, Al. Mutu, Semeghin – Cerlincă, Stănescu, Căinari – Bg. Rusu, M. Matei.
Cu 32 de goluri marcate, Foresta se poate lăuda cu cel de-al treilea atac din Liga a II-a, după liderul Juventus Bucureşti (34) şi UTA Arad (33). În clasamentul golgheterilor, acolo unde sunt contabilizate inclusiv reuşitele din meciurile cu ACS Berceni şi Şoimii Pâncota, Marius Matei este cel mai bun marcator al Forestei, cu 9 goluri. Atacantul care a părăsit “Areniul” în pauza dintre tur şi retur este urmat de Bogdan Rusu (8 goluri), Lucian Dumitriu (6), Vlad Bujor şi Alin Mutu (câte 5), Andrei Cerlincă şi Alessandro Masella (câte 3), Cornel Căinari şi Vasile Dănilă (câte două), Daniel Lung, Vlad Stănescu şi Cătălin Strugariu (câte un gol).

În ceea ce priveşte defensiva, Foresta Suceava a avut reale probleme la acest capitol. Niga şi Hânţăscu au primit nu mai puţin de 35 de goluri, reuşind să menţină poarta intactă doar la două meciuri din 19, în victoriile cu CSM Râmnicu Vâlcea (scor 2-0) şi Dacia Unirea Brăila (scor 4-0).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava