Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe 26 ianuarie 2022 a luat sfârșit misiunea economică Afaceri.ro EXPO Dubai 2020 (2022) I. O parte din participanții misiunii economice s-au întors în România, iar alții au continuat cu participarea la bootcampul Afaceri.ro Oman.

Timp de 6 zile au reușit să viziteze Expoziția Universală, să participe la sesiuni B2B, să se întâlnească cu români care și-au construit o carieră de succes în Dubai, să participe la activități turistice și culturale și nu în utimul rând să își prezinte afacerile la pavilionul României în cadrul conferinței organizate de Afaceri.ro „Colaborări internaționale la EXPO Dubai 2020 (2022)”.

Urmată de alt eveniment, în perioada 26 ianuarie – 30 ianuarie o parte din delegația română participă la bootcampul Afaceri.ro Oman care cuprinde o serie traininguri specializate pe perfecționarea abilităților de vanzare, negociere și promovare internaională.

După succesul primei ediții, care a vizat participarea la cel mai mare târg din lume, organizatorii pregătesc, pentru sfărșitul lunii februarie, a doua ediție a misiunii economice EXPO Dubai 2020 (2022).

Afaceri.ro invită persoanele interesate și la Misiunea Economică Afaceri.ro EXPO Dubai 2020 (2022) II care se va desfășura în perioada 26 februarie – 3 martie 2022.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava