• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Delgaz Grid a anunțat că anul acesta și-a planificat să investească peste 3 milioane de lei pentru modernizarea reţelei de distribuţie gaz din judeţul Suceava, pe o lungime de aproape 29 de kilometri. Conform unui comunicat al Delgaz Grid, în municipiul Suceava compania îşi propune 2 proiecte de investiţii vizînd înlocuirea conductelor și a branşamentelor pe o lungime de peste 4 kilometri pe străzile Păcii, Tineretului, Prieteniei şi Eroilor, respectiv alţi 4 kilometri pe străzile: Alexandru cel Bun, Samoil Isopescu, Grigore Vindireu şi Ştefan cel Mare. Aproximativ 2,5 kilometri de conducte şi branşamente vor fi schimbați în comuna Șcheia pe străzile: Aviatorului, Poligonului şi Centurii. Totodată, la Bucşoaia şi Frasin compania va realiza lucrări de protecţie catodică la reţeaua de gaz, pe o lungime de 18 kilometri. Tot în acest an, Delgaz Grid ar urma să modernizeze, la Suceava, 2 staţii de reglare măsurare a gazelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava