Concert pascal
MOPAN Suceava

Se poate spune că Delia Matche este una dintre solistele de top, care a reuşit în ultima vreme nu numai în cariera muzicală, dar şi în televiziune şi afaceri. Delia a făcut nişte mărturisiri la TVR1 care te vor lăsa mască, iar Click! îţi prezintă şi cea mai mare reclamă din Bucureşti cu ea!

Am putea spune că este şi anul Deliei (36 de ani), care împlineşte 20 de ani de carieră, din momentul în care s-a lansat cu Nick în trupa N&D, formaţie cu care a făcut furori cu piese care se cântă şi azi. Solista l-a primit acasă la ea pe Radu Andrei Tudor de la TVR 1, pentru un interviu exclusiv ce se va difuza la „Pulsul zilei”, marţi, 9 octombrie, de la ora 19.00. Click! a aflat că printre întrebările puse a fost şi una specială. Delia a fost întrebată „care a fost cea mai bună greşeală din viaţa ei” iar solista a răspuns că „plecarea din N&D”. Tot în acest interviu a mai mărturisit că nu vrea o carieră internaţională şi că ar vrea să reatrăiască ziua nunţii.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/delia-20-de-ani-de-cariera-sarbatoriti-intr-un-mare-stil

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava