Concert pascal
MOPAN Suceava

A rămas mai puţin de o săptămână până la cel mai scump concert, susţinut vreodată de un artist român. Pe scenă va fi excentrica Delia, care a investit nu doar în muzică anul acesta, ci şi în ţinute, potrivit click.ro.

Show-ul a fost controversat încă de la început, când s-a anunţat preţul biletelor, cuprins între 490 şi 690 lei însă, în doar câteva săptămâni, tichetele s-au epuizat ca pâinea pe vremea lui Ceauşescu: rapid. Pentru banii daţi, spectatorii vor primi tratament VIP, cu mâncare şi şampanie fină, petrecere după concert într-un club de fiţe din Bucureşti, cadouri, dar şi o experienţă de neuitat, venită dinspre scenă. Pentru că hiturile sunt pregătite de mult, solista s-a ocupat în ultima vreme mai mult de ţinute, iar recent şi-a etalat achiziţiile pe reţeaua de socializare Instagram.

Valoarea cumpărăturilor recente, care stau frumos pe rafturi, în dressing-ul ei, depăşeşte suma de 20.000 €, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/delia-bagat-o-avere-tinutele-pentru-cel-mai-scump-concert-sustinut-de-un-artist

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava