Concert pascal
MOPAN Suceava

Cel mai urmărit show de umor va reveni în curând la Antena 1 cu un nou sezon de senzație. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au avut o primă zi de filmare absolut surprinzătoare, plină de elemente surprize, gata să îi provoace pe jurați să ofere cele trei ”Thumbs up”. Primii concurenți au sosit încă de luni cu multă încredere, dar și surprize pentru jurați și pentru telespectatorii care vor putea urmări și vor vota prestațiile favoriților celui mai nou sezon, începând din februarie, la Antena 1, notează click.ro.

Concurenți surprinzători, din toate colțurile lumii, numere uluitoare, invitaţi speciali, dar şi momente extraordinare de roast, toate acestea sunt ingredientele celui mai nou sezon iUmor. Şi de această dată, concurenţii au venit pe scena show-ului cu numere atent pregătite, variate şi noi  provocări pentru jurați, astfel că Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au trăit intens momentele aspiranților la marele premiu de 20.000 Euro, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/delia-cheloo-si-mihai-bendeac-au-inceput-filmarile-pentru-cel-de-al-optulea-sezon-iumor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava