MOPAN Suceava

La începutul săptămânii trecute, pe când încă eram în stare de urgență, Delia anunța bucuroasă organizarea primului concert drive-in din România. Este programat pe 31 mai, la Romexpo, și presupune respectarea tuturor condițiilor de distanțare socială deoarece publicul va asculta și se va distra din mașinile personale, plasate în fața scenei. Săptămâna asta, după adoptarea hotărârii privind starea de alertă, autoritățile au venit cu o veste proastă: astfel de evenimente sunt interzise, amintește click.ro.

Decizia i-a luat prin surprindere pe cineaști și pe artiștii care pregăteau astfel de evenimente. Delia speră încă la vești bune și nu renunță la organizarea grandiosului concert. „Noi deocamdată pregătim show-ul, însă dacă nu-l vom putea face din punct de vedere legal, atunci vom respecta decizia autorităților. Dar încă sperăm. Deliei îi este foarte dor de scenă”, a declarat Adrian Tapciuc, project manager Delia. În cazul în care autoritățile rămân ferme pe poziție și nu vor permite astfel de evenimente, Delia și echipa ei vor lua în calcul amânarea datei, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/delia-nu-renunta-ce-planuri-are-cu-concertul-drive-de-la-romexpo

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava