Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Delikat aduce gustul bogat și autentical condimentelor, în bucătăriile românilor, cu o nouă gamă de produse, realizate din ingrediente 100% naturale. În linie cu cele mai noi tendințe culinare, Delikat a creat o gamă variată de condimente specializate și condimente simple,ce oferă consumatorilor posibilitatea de a experimenta gusturi noi în bucătărieși arome autentice ale ingredientelor. Noile produse sunt disponibile în magazine, începând cu luna martie.

Noile amestecuri de condimente și ierburiaromatice de la Delikat pot fi folosite într-o varietate largă de preparate si oferă o aromă unică celor mai populare rețete de pui, porc, sarmale, chiftele sau cartofi. Fiecare tip de condiment este realizat după rețete adaptate la preferințele culinare ale consumatorilor români, cu ingrediente 100% naturale ce pun accentul pe un gust bogat, savuros și consistența unică a preparatelor.

Ca o noutate, condimentele simple sunt atent selecționate direct din țările lor de origine, cu cea mai potrivită climă și de la producători cu tradiție, pentru a oferi gustul autentic al ingredientelor.

“Pentru rezultate culinare desăvârșite, calitatea ingredientelor și modul în care aromele sunt combinate sunt foarte importante. Noile condimente Delikat oferă o experiență culinară autentică, în care gustul natural al ingredientelor primează: am adus cele mai îndrăgite condimente chiar din țărilelor de origine, pentru un gust autentic și am creat amestecul perfect de ierburi si condimente, pentru un gust bogat căruia nu-i poți rezista. Cu această nouă gamă de condimente, ne bucurăm să oferim consumatorilor, mixul perfect între ingrediente 100% naturale și gust bogat și autentic“, a declarat Andreea Bobeș, Category Manager Savoury & Dressings (Unilever).

Gama condimentelor specializate de la Delikat include 6 mixuri de ierburi, mirodenii și condimente,realizate special pentru asezonarea preparatelor din porc, pui, pentru grătar, chiftele, cartofi sau sarmale. Alături de aceste opțiuni, Delikat a lansat si 4 mixuri de ierburi aromatice (ierburi și boia, ierburi și mărar, ierburi italiene și ierburi de grădină), create special pentru a oferi un gust bogat pentru o varietate de preparate, de la tocănițe, fripturi și garnituri, până la supe sau chiar salate.

Gama de condimente simple de la Delikat cuprinde 10 dintre cele mai îndrăgite mirodenii din bucătăria românească: piper negru boabe, muștar boabe, boia de ardei dulce, boia de ardei iute, chilli, ienibahar, oregano, cimbrișor, rozmarin și măghiran. Condimentele sunt aduse chiar din țările lor de origine, cu cea mai bună climă, pentru a obține aroma autentică, plină de savoare. Astfel, în noua gamă, consumatorii vor putea găsi, boia de ardei dulce din Spania, piper negru din Vietnam, chilli din India, ienibahar din Mexic sau rozmarin din Maroc, dar și alte mirodenii din diverse colțuri ale lumii

În plus, ambalajele noilor condimente Delikat urmează o linie modernă de design, punând accentul atât pe ingredientele principale, cât și pe detalii care să inspire consumatorul, prin diverse sugestii culinare și chiar curiozități despre beneficiile si cultivarea ingredientelor. 

Despre Unilever

Unilever este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de alimente și produse de îngrijire personală, prezent în peste 190 de țări, ajungând la 2,5 miliarde de consumatori în fiecare zi. Unilever are mai mult de 400 de branduri ce pot fi găsite în casele din întreaga lume, inclusiv Dove, Knorr, Domestos, Hellmann’s, Lipton, Ben & Jerry’s, Magnum și Axe. Pentru mai multe informații despre Unilever și brandurile sale, vă rugăm să accesați www.unilever.com. Mai multe informații despre Planul Unilever pentru un Stil de Viață Sustenabil pot fi obținute aici: www.unilever.com/sustainable-living/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava