MOPAN Suceava

Jennifer Aniston, invitată la celebra emisiune „The Tonight Show with Jimmy Fallon” a adus sala în delir vorbind despre bunul ei prieten Adam Sandler. Actrița a făcut mărturisiri haioase despre actorul care îi este partener în filmul „Murder Mystery 2”, notează click.ro.

Actrița în vârstă de 54 de ani și-a făcut apariția la emisunea îmbrăcată într-o rochie neagră care i-a scos în evidență silueta, iar ea a arătat fenomenal. Foarte veselă și plină de umor, Jennifer Aniston a vorbit despre Adam Sandler și a provocat hohote de râs cu dezvăluirile amuzante despre actor.

Vedeta din „Friends” a povestit la „The Tonight Show with Jimmy Fallon” că Adam o tachinează mereu cu privire la alegerile ei proaste când vine vorba de iubiții ei, scrie Vanity Fair.

Jennifer a povestit că l-a cunoscut pe Adam (56 de ani) la Jerry’s Famous Deli, de pe bulevardul Ventura, pe când ea avea de 20 de ani, iar el, 22.

Întrebată dacă și-au dat sfaturi unul altuia de-a lungul anilor, Aniston a spus: „Ei bine, dacă eu primesc ceva de la el, este un ‘Ce faci?!’. Iar De obicei, legat de o persoană cu care mă întâlnesc, ‘Ce se întâmplă? Ce e în neregulă cu tine?’, a spus Jennifer, imitându-l pe actor.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/delir-la-o-emisiune-cu-jennifer-aniston-in-care-a-2252582.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava