MOPAN Suceava

De’Longhi, lider mondial în producția de espressoare[1] de uz casnic, lansează PrimaDonna Soul, espressor complet automat, care înglobează inovația tehnologică „Bean Adapt Technology”, întrun dispozitiv elegant, cu ecran tactil, ce permite prepararea și personalizarea a peste 20 de rețete, putând fi ușor controlat de pe un dispozitiv mobil.

Datorită tehnologiei Bean Adapt, PrimaDonna Soul se adaptează inteligent fiecărui bob de cafea, și în funcție de nivelul de prăjire, stabilește  dimensiunile specifice de măcinare, parametrii de preparare și extracția, pentru un gust și o aromă deosebite. La fel ca un barista profesionist, PrimaDonna Soul dozează cantitatea de cafea măcinată și garantează o presiune optimă de infuzare, între 9–12 bari la fiecare ciclu de preparare, pentru a extrage, de fiecare dată, o cafea cremoasă și densă. De asemenea, espressorul permite creșterea sau diminuarea intensității aromelor, dar și personalizarea cantității de cafea obținută.

Bean Adapt Tehnology răspunde și nevoilor iubitorilor sofisticați de cafea, atenți la sortiment, origine, tip, grad de prăjire, pentru ca ei să se bucure de particularitățile distincte și aroma acestor boabe.

Noul espressor are conectivitate Wifi și poate fi controlat de pe orice telefon smart cu sistem de operare iOS sau Android prin aplicația Coffee Link, disponibilă în AppStore și Google Play. În aplicația mobilă pot fi create și păstrate profilele și preferințele a cinci utilizatori.

PrimaDonna Soul prepară o varietate mare de băuturi și vine cu peste 20 de rețete, de la clasicele espresso, cappuccino, latte macchiato, flat white, ciocolată caldă, la brewoverice, cortado, long black, până la diverse tipuri de ceai sau infuzii.

Băuturile pe bază de lapte se pot  prepara și personaliza ușor, datorită sistemului LatteCrema, o altă inovație tehnologică De’Longhi care, printrun amestec de abur, aer și lapte, permite crearea unei spume de lapte cu o densitate perfectă și o cremozitate care rezistă până la ultima picătură.

Espressorul este dotat cu ecran tactil color de 4,3 inch, sistem termoblock, carafă de lapte ergonomică cu funcție de autocurățare, ușor de depozitat în frigider.

Gama PrimmaDonna Soul este compusă din trei espressoare, cu numerele de cod ECAM610.55.SB, ECAM610.74.MB și ECAM610.75.MB. Fiecare dintre acestea are câteva rețete de băuturi specifice și vine însoțit și de accesorii diferite, cum ar fi cană de cafea portabilă sau carafă pentru cafea.

Espressoarele PrimaDonna Soul se comercializează exclusiv în rețeaua de parteneri De’Longhi.

Despre De’Longhi

De’Longhi este un brand italian de tradiție, înființat în urmă cu peste 100 de ani și a devenit Numărul 1 în lume în categoria espressoare pentru uz casnic. Sub această marcă, grupul produce și alte categorii de electrocasnice mici: climatizare, sisteme de încălzire, aparate pentru prepararea mâncării, dezumidificatoare etc., iar combinația unică de calitate, inovație și design a transformato întrunul dintre liderii mondiali din domeniu.

Grupul De’Longhi este prezent în peste 40 de țări și își comercializează produsele în întreaga lume, cu misiunea de a crea produse inovatoare care să aducă un plus de stil și de confort în fiecare casă.

România este una dintre cele mai mari platforme de producție pentru grupul De’Longhi, 70% dintre espressoarele automate De’Longhi fiind realizate în fabrica din Jucu, județul Cluj.

[1]. Sursă: Institut independent de cercetare, lider în valoare totală vândută din ianuarie până în decembrie 2019, în 46 de țări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava