Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a participat în municipiul Piatra Neamț la două ședințe tehnice, de etapă, cu privire la realizarea a două mari proiecte de infrastructură pentru Moldova, autostrăzile A7 și A8. Alexandru Moldovan a declarat că participarea la ședința Comisiei de Analiză Tehnică (CAT) la APM Neamț pentru autostrada Tg. Mureș – Tg. Neamț, secțiunea II: Miercurea Nirajului-Leghin, trebuie privită ca o dovadă de susținere totală a proiectului de către administrația județului, sucevenii fiind direct interesați să aibă posibilitatea unui acces cât mai apropiat și facil la o autostradă de legătură cu vestul țării.

„Cu privire la lotul Pașcani – Suceava din A7, am solicitat prestatorului de servicii și CNAIR să se asigure că vor fi respectate termenele contractuale de finalizare ale studiului geo-tehnic, respectiv 25.07.2022, în condițiile în care există o singură instalație de foraj pe teren. Am primit asigurări că, de săptămâna viitoare, va fi adus încă un utilaj și termenul contractual va fi respectat, în acest moment fiind finalizată aproximativ jumătate din documentație”, a declarat Moldovan. El a adăugat că în ceea ce privește lotul Suceava – Siret, datele prezentate ridică perspectiva nerealizării la termen ale studiilor tehnice, respectiv finalul anului 2022. Prefectul Moldovan a arătat că prestatorul de servicii a precizat că din data de 9 mai va încheia un subcontract ce-i va permite suplimentarea echipamentelor de forare.

„În aceste condiții, s-a creionat organizarea unei ședințe tehnice și a unei vizite în teren, în județul Suceava, a consilierului în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, domnul Cătălin Urtoi, la invitația președintelui Consiliului Județean Suceava, domnul Gheorghe Flutur.

Pentru conducerea Consiliului Județean Suceava și a Instituției Prefectului, întocmirea și finalizarea la termen a documentațiilor tehnice pentru autostrăzile A8 și A7 sunt probleme de maxim interes, aceste proiecte de infrastructură fiind de o importanță vitală pentru dezvoltarea Moldovei și implicit, a județului Suceava”, a mai afirmat Moldovan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava