• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Administraţia judeţeană a început demersurile pentru înfiinţarea polului de dezvoltare turistică Gura Humorului – Cîmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei. De precizat că propunerea pentru înfiinţarea a acestui pol a fost făcută săptămâna trecută de primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, în cadrul şedinţei de înfiinţarea a Consiliului Consultativ al Turismului din judeţul Suceava. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechfior s-a întâlnit marţi cu primarii din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, precizând că în cursul săptămânii viitoare, primăriile celor trei localităţi şi Consiliul Judeţean vor trimite Ministerului Dezvoltării Regionale scrisoarea de intenţie pentru înfiinţarea acestui pol de dezvoltare turistică. Nechifor a explicat că după declararea acestei zona a judeţului ca pol de dezvoltare turistică, acesta ar urma să fie inclus în strategia naţională de dezvoltare.

Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a anunţat că în cursul zilei de astăzi, la Centrul Economic Bucovina va avea loc o întâlnire între autorităţile din judeţul Botoşani şi Suceava în vederea înfiinţării polului de creştere economică „Suceava – Botoşani”. Nechifor a arătat că alături de el, la întâlnire vor participa primarii din Suceava şi Botoşani, şeful administraţiei judeţene din Botoşani şi şeful Agenţiei de Detvoltare Nord – Est.

Demersuri pentru înfiinţarea polului de dezvoltare turistică Gura Humorului – Cîmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava