Concert pascal
MOPAN Suceava

Capitala României a găzduit în aceste zile cea mai importantă întalnire între mediul de afaceri sud-coreean și reprezentanții statului român. Printre participanți s-a numărat și consulul Republicii Coreea la Rădăuți, Dumitru Mihalescul, cunoscut antreprenor național care a făcut demersuri pentru oamenii de afaceri sud coreeni să investească în regiunea Moldovei.

”Reprezentatii a cinci dintre cele mai mari și de prestigiu companii sud-coreene, împreună cu Camera de Comerț Sud Coreeană au venit la București pentru a da un semnal ferm că vor să investească în România.  Am avut oportunitatea să le prezint din poziția mea de consul și antreprenor deschiderea pe care România și regiunea Moldovei o are pentru ei.  Sper ca discuțiile care au avut loc să se transforme cât mai repede în investiții care să aducă prosperitate pentru ambele părți, dar mai ales pentru oamenii din Moldova pe care îi reprezint”, a declarat Mihalescul.

Demersuri pentru investiții în regiunea Moldovei făcute de consulul Mihalescul la cea mai importantă întalnire între oameni de afaceri sud-coreeni și reprezentanții statului român, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava