Concert pascal
MOPAN Suceava

Demi Lovato se simte „iubită necondiționat și acceptată” de către iubitul ei Max Ehrich, care a împlinit miercuri 29 de ani.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani a postat pe Instagram o serie de fotografii cu ea și cu actorul din ‘Walk Ride Rodeo’, făcute cu ocazia zilei acestuia de naștere. Alături de poze, Demi a scris, potrivit contactmusic.com: „BAAAYYBEEE – mă distrez atât de bine cu tine și sunt atât de multe lucruri pe care aș vrea să ți le spun acum, dar vreau să fiu prezentă și să petrec această zi specială cu tine, așa că voi fi rapidă: Viața cu tine este ATÂT DE DISTRACTIVĂ. Ne comportăm exact ca niște huligani, zilnic, și nici nu îmi pasă dacă ne facem de râs îm preajma altor persoane!! Îmi petrec zilele cu tine nemachiată și în costum de baie… Mă simt iubită necondiționat și acceptată de tine într-un fel în care nu m-am mai simțit vreodată… nu pot să îți explic… ești de nedescris, ești frumos, ești bărbat. Pe dinăuntru și pe dinafară ești absolut extraordinar… Ești o rază de lumină atât de pozitivă în viața mea și abia aștept să îmi mai fac amintiri de genul acesta cu tine… Pentru viitor, iubitule. Te iubesc @maxhrich.”

Max i-a răspuns: „Te iubesc infinit, draga mea.”

Mai târziu, actorul a postat o fotografie cu el și Demi sărutându-se, iar alături a scris: „O zi de naștere binecuvântată, mulțumesc pentru toată această dragoste.”

Max și Demi s-au ‘dat de gol’ că au relație în luna martie, atunci când cântăreața a intervenit, accidental, într-o sesiune live pe care actorul o făcea pe Instagram.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava