MOPAN Suceava

Demi Lovato nu rezista o oră fără cocaină în perioada în care se lupta cu dependența de substanțe interzise, potrivit contactmusic.com.

Cântăreața s-a luptat cu dependența de alcool și droguri în timpul adolescenței sale, iar într-un interviu recent, pentru ‘Refinery 29, ea a mărturisit că în acea perioadă ignora sfaturile părinților ei și le reamintea mereu că ea este cea care le plătește facturile.
„Înainte de a scăpa de dependență, eram una dintre acele persoane cărora nu le păsa de absolute nimic. Mă foloseam de orice scuză vroiam. Era un coșmar să lucrezi cu mine.”, a mărturisit Demi.

Vedeta în vârstă de 23 de ani a sărbătorit recent patru ani de când nu s-a mai atins de droguri și de alcool, dar nu i-a fost nici pe departe ușor să-și schimbe stilul de viață și comportamentul.
„A trebuit să învăț pe calea cea grea că nu pot să mai particip la petreceri. Unii oameni pot ieși să se distreze fără a o gafa, nu este și cazul meu.”

În ciuda faptului că este ‚curată’ de mai bine de patru ani, cântăreața este conștientă de faptul că încă mai există ispite care să o dea peste cap. „Încă sunt supra-apreciată… Încă mai am multe lucruri de dovedit – nu numai ce pot face cu vocea mea. Unii oameni cred că din motiv că sunt atât de tânără, nu mă pot abține de a droguri și alcool. Dar aceste lucruri vreau să mi le demonstrez mie.”, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava