Demi Lovato „este bine”, după recenta spitalizare pentru o presupusă supradoză de droguri, potrivit unui prieten, Big Time Rush’s Logan Henderson.

Cântăreața a fost internată după o presupusă supradoză de heroină. Unul dintre cei mai buni ai lui Demi a spus, potrivit contactmusic.com: „Am crescut împreună cu Demi Lovato. Am urmat aceleași cursuri de actorie și suntem prieteni de mici. Când am cunoscut-o a fost pentru prima dată când am întâlnit pe cineva cu adevărat talentat. M-am gândit atunci ‘Wow, asta este incredibil’… Este bine acum. Și cred că va fi… mă rog pentru ea și îi doresc tot binele. Este o femeie foarte puternică. Este o femeie foarte frumoasă și va fi bine.”

Cântăreaţa americană a fost spitalizată de urgenţă, pe 24 iulie, la Los Angeles, pentru o presupusă supradoză de droguri.

După zile lungi și grele, Demi Lovato a vorbit deschis cu fanii ei. Într-un mesaj publicat pe pagina sa Instagram, primul după spitalizare, vedeta în vârstă de 25 de ani a scris, potrivit contactmusic.com: „Mereu am vorbit deschis despre dependențele mele. Ceea ce am învățat este că boala nu este ceva ce dispare cu timpul, ori ceva ce devine mai ușor. Este ceva cu care trebuie să mă lupt în continuare, ceva ce nu am depășit încă.”

În același mesaj, Demi le-a mulțumit fanilor, familiei, prietenilor și echipei medicale de la Cedars-Sinai Medical Center, fără de care nu ar mai fi fost astăzi în viață.

„Am nevoie acum de timp pentru a mă concentra asupra sănătății și sobrietății mele”, a adăugat ea. „Dragostea pe care mi-ați arătat-o cu toții nu o voi uita niciodată și abia aștept ziua în care să vă anunț că sunt pe cealaltă parte a drumului. Voi continua să lupt.”, a mai scris cântăreaţa.

Demi Lovato a fost spitalizată pe 24 iulie. În ziua următoare, site-ul de ştiri mondene TMZ.com a dat publicităţii o înregistrare audio de la serviciile de urgenţă, în care cineva spune că Lovato era lipsită de cunoştinţă şi că i se administra Narcan, un spray nazal folosit pentru tratarea supradozelor de opiacee. De asemenea, revista People a citat o sursă apropiată lui Lovato care spunea că artista este în stare stabilă şi că supradoza nu a fost una de heroină, aşa cum scrisese iniţial tmz.com. Tot site-ul tmz.com a citat surse care au spus că Demi a refuzat să indice ce droguri a luat. Surse din poliţie au declarat că nu se va deschide nicio anchetă, pentru că nu au fost descoperite substanţe interzise în locuinţa cântăreţei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava