Demi Lovato este „extrem de sensibilă” și uneori o supără comentariile răutacioase de pe internet.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani – care era să moară din cauza unei supradoze de droguri în iulie, anul trecut, și care s-a luptat mult timp cu tot felul de dependențe – răspunde, de cel mai multe ori, răutăților din mediul online cu amuzament, dar sunt dăți când comentariile urâte o supără.

Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Ceea ce oamenii nu înțeleg este că, de fapt, sunt o persoană extrem de sensibilă. Atunci când cineva spune ceva răutăcios despre mine pe internet, ori face mișto de mine, de cele mai multe ori răspund într-o notă comică, dar dacă este vorba despre ceva cu care m-am luptat, poate fi dureros… Sunt doar un om, așa că fiți mai blânzi cu mine. Am obosit să mă comport ca și cum nu aș fi o ființă umană.”

Demi a mai spus că își dorește ca oamenii să își aducă aminte de ea datorită muzicii sale și că speră că viața sa personală controversată nu i-a umbrit cariera. „Vreau ca oamenii să nu uite că sunt o cântăreață. Foarte multe dintre lucrurile prin care am trecut mi-au umbrit succesul în industria muzicală. Tot ce îmi doresc este ca oamenii să înțeleagă că asta vreau eu să oferii lumii – muzică. Așa că, vă rog, concentrați-vă pe asta.”, a mai spus Demi Lovato în cadrul unui interviu recent, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava