Demi Lovato este „extrem de sensibilă” și uneori o supără comentariile răutacioase de pe internet.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani – care era să moară din cauza unei supradoze de droguri în iulie, anul trecut, și care s-a luptat mult timp cu tot felul de dependențe – răspunde, de cel mai multe ori, răutăților din mediul online cu amuzament, dar sunt dăți când comentariile urâte o supără.

Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Ceea ce oamenii nu înțeleg este că, de fapt, sunt o persoană extrem de sensibilă. Atunci când cineva spune ceva răutăcios despre mine pe internet, ori face mișto de mine, de cele mai multe ori răspund într-o notă comică, dar dacă este vorba despre ceva cu care m-am luptat, poate fi dureros… Sunt doar un om, așa că fiți mai blânzi cu mine. Am obosit să mă comport ca și cum nu aș fi o ființă umană.”

Demi a mai spus că își dorește ca oamenii să își aducă aminte de ea datorită muzicii sale și că speră că viața sa personală controversată nu i-a umbrit cariera. „Vreau ca oamenii să nu uite că sunt o cântăreață. Foarte multe dintre lucrurile prin care am trecut mi-au umbrit succesul în industria muzicală. Tot ce îmi doresc este ca oamenii să înțeleagă că asta vreau eu să oferii lumii – muzică. Așa că, vă rog, concentrați-vă pe asta.”, a mai spus Demi Lovato în cadrul unui interviu recent, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava