MOPAN Suceava

Cântăreața Demi Lovato a vorbit într-un interviu recent despre lupta pe care a dus-o împotriva dependenței de substanțe interzise și despre probleme de alimentație cu care s-a confruntat în trecut. Vedeta folosește povestea sa drept lecție pentru persoanele aflate în situații similare.

Artista, care a încheiat acest capitol urât din viața ei încă din 2012, a povestit editprilor revistei American Way, potrivit contactmusic.com: „Am trăit repede și era să mor repede.” Întrebată dacă s-a gândit vreodată dacă va ajunge la vârsta de 40 de ani, Demi a răspuns: „Nu credeam că voi reuși să ajung în viață la 21 de ani.”

Demi Lovato a fost internată pentru prima dată într-un centru de reabilitare în 2010, când a fost diagnosticată cu afecțiuni bipolare și a fost tratată de bulimie. Ea a declarat că a părăsit centrul cu simptomele bipolare și cu bulimia sub control, însă nu și tratată de dependențe. „M-am gândit: ‘Nu sunt sub tratament pentru problemele cu dorgurile și alcoolul’. Însă, odată ce am început să mănânc din nou, celelalte probleme s-au înrăutățit.”

Un an mai târziu, cântăreața s-a internat din nou într-un centru de reabilitare și a rămas acolo în jur de un an. În ianuarie 2012 a consumat ultima dată băuturi alcoolice și spune că încă mai merge și acum, frecvent, la întâlnirile alcoolicilor anonimi.

După ce aa vorbit deschis despre problemele sale, Demi a devenit o sursă de inspirație pentru fanii, lucru la care nu s-a așteptat vreodată: „Nu m-am internat cu gândul: ‘Bine, acum voi deveni o sursă de inspirație’. La început nu-mi plăcea acest gen de responsabilitate, dar acum, a devenit parte din viața mea. Mă ține cu picioarele pe pământ.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava