MOPAN Suceava

Demi Lovato se simte „ca nouă”, după ce s-a botezat în Israel și și-a regăsit „conexiunea cu Dumnezeu”.

Cântăreața a mulțumit acestei țări pentru faptul că a ajutat-o să își regăsească „conexiunea cu Dumnezeu” și a marcat acest lucru printr-o ceremonie de botez în râul Iordan.

Alături de o fotografie postată pe Instagram, în care Demi apare în râu, îmbrățișând un om, ea a scris, potrivit contcactmusic.com: „Sunt o cântăreață americană. Am fost crescută în spiritul creștinismului și am rude evrei. Când mi s-a oferit această oportunitate uimitoare de a vizita locurile despre care am citit în Biblie, am zis da imediat. Este ceva absolut magic la Israel. Nu am simțit niciodată atât de multă spiritualitate ori conexiune cu Dumnezeu… ceva ce îmi lipsește de ceva ani… Spiritualitatea este foarte importantă pentru mine… să fiu botezată în râul Iordan – același loc în care a fost Isus botezat – nu m-am simțit mai ‘nouă’ în viața mea.”

Vedeta de 27 de ani – care s-a luptat de-a lungul timpului cu dependența de droguri și de alcool și care a avut probleme cu alimentația – a mai spus că această călătorie a fost „importantă” pentru întreaga ei ființă. „Această călătorie a fost extrem de importantă pentru întreaga mea ființă, pentru inima mea, pentru sufletul meu. Sunt recunoscătoare pentru amintirile pe care mi le-am făcut și pentru această oportunitate de a umple golul din sufletul meu – cu Dumnezeu. Mulțumesc pentru că m-ai primit, Israel.”, a mai spus Demi Lovato, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava