Concert pascal
MOPAN Suceava

Demi Lovato se bucură de perioada de burlăcie, deși, de când s-a despărțit de Wilmer Valderama, cel care i-a fost iubit șase ani de zile, a mai ieșit la întâlniri cu diferiți bărbați, printre care și sportivul Odell Beckham Jr., potrivit contactmusic.com.

În ceea ce privește relația cântăreței cu jucătorul NFL, un apropiat al vedetei a spus pentru People: „Încă mai păstrează legătura, dar nu e nimic serios între ei. A mai ieșit la întâlniri, dar momentan se bucură să fie singură.”

Deși părea că au o relație solidă și foarte fericită, Demi Lovato și Wilmer Valderama au anunțat, în iunie, că s-au despărțit. Într-o declarație oficială comună, postată pe rețelele de socializare, cei doi au transmis, potrivit sursei citate: „După șase ani minunați și plini de iubire, am hotărât să punem punct relației noastre. A fost o decizie extraordinar de greu de luat pentru amândoi, dar am realizat că cel mai bine ne înțelegem ca prieteni. Vom fi alături mereu unul de celălalt. Mulțumim tuturor celor care ne-au oferit spijinul și dragostea lor pe parcursul acestor ani.”

În ianuarie, cei doi au sărbătorit șase ani de relație, Demi postând atunci pe Instagram un colaj de poze cu ei doi.

Demi și Wilmer au început să se întâlnească în 2010. Cei doi au rămas împreună și în perioada în care Demi s-a luptat cu dependența de alcool și droguri, dar și când artista a fost într-un centru de reabilitare pentru tratarea problemelor alimentare. De-a lungul timpului, nu puține au fost dățile când Demi i-a mulțumit iubitului ei pentru că i-a fost alături și a ajutat-o să treacă peste momentele grele.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava