• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Demi Lovato, care este jurat la ‘X Factor’ USA, spune că şi-a dat seama care îi sunt prietenii adevăraţi după ce a ieşit din centrul de reabilitare în care a fost internată pentru a primi ajutor în lupta cu bulimia, în 2010.

Ea a declarat pentru revista Company, potrivit contactmusic.com: “Cu câteva luni înainte de a merge în centrul de reabilitare, am dat o petrecere de ziua mea la care au venit vreo două sute de persoane. Era plin de oameni pe care-i consideram prietenii mei cei mai buni. Când mi-am deschis telefonul, după trei luni în care am fost internată în centrul de rabilitare, m-am aşteptat să găsesc o multitudine de mesaje şi apeluri. Aveam patru mesaje primite. A fost un semnal de alarmă pentru mine.”

Cântăreaţa în vârstă de 20 de ani – care era prietenă şi cu colegele ei de breslă, de la Disney, Miley Cyrus şi Selena Gomez – a renunţat la cei mai mulţi dintre vechii ei prieteni, iar acum are doar un grup restrâns de persoane pe care se poate baza oricând.

Demi a adăugat, conform sursei citate: “Nu am foarte mulţi prieteni. Aveam, dar am realizat că nu tuturor le pasă cu adevărat de mine. Acum, sunt înconjurată de oamnei care, dacă îmi rup piciorul în mijlocul nopţii, vor veni cu mine la spital. Sau care-mi vor răspunde în mijlocul nopţii la telefon dacă voi avea nevoie de ei.”

Demi Lovato şi-a dat seama care-i sunt prietenii apropiaţi după ce a ieşit din centrul de rabilitare, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava