Concert Pascal

Luptătorul de arte marţiale mixte Guilherme Vasconcelos şi-a exprimat dragostea pentru presupusa sa iubită, Demi Lovato, postând o poză pe contul său de Instagram.

Cântăreaţa s-a despărţit recent de starul UFC Luke Rockhold, după o relaţie de doar câteva luni, şi, potrivit zvonurilor apărute în presa de peste ocean, s-ar fi împăcat cu Guilherme ‘Bomba’ Vasconcelos, cel cu care a avut o scurtă relaţie în vară (2016).

Conform contactmusic.com, cuplul ar fi petrecut Revelionul împreună, iar pe 1 ianuarie 2017 ar fi fost la teatru. Guilherme pare să confirme relaţia, postând o fotografie pe contul său de Instagram, care îi înfăţişează îmbrăţişaţi şi foarte zâmbitori.

O sursă a spus pentru people.com că Demi şi Luke s-au despărţit pe cale amiabilă. „Demi şi Luke s-au despărţit înainte de Crăciun. Nu a fost nimic dramatic. Relaţia nu mergea aşa cum trebuie. Luke a înţeles şi, mai mult, amândoi simţeau la fel. Ea a început să se întâlnească din nou cu Bomba. Este foarte atrasă de el.”, a spus sursa respectivă, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava