MOPAN Suceava

Autoarea hit.ului ‘Cool For The Summer’ le-a spus fanilor că viaţa poate fi „foarte, foarte amuzantă”, pe scenă, după ce a vorbit, prin intermediul unui nou cântec emoţionant, ‘Sober’, despre cum a recidivat după mai mult de șase ani de abstinență la alcool.

Demi Lovato – care a sărbătorit şase ani de abstinenţă la alcool, la începutul acestui an – şi-a cerut iertare celor dragi, prin intermediul acestei piese noi, pe care a lansat-o joi, iar în aceeaşi zi, seara, pe scenă, în Barcelona, Spania, le-a spus fanilor ei, potrivit contactmusic.com: „Viaţa este foarte, foarte amuzantă uneori. Poate fi grea, dar, de cele mai multe ori, dacă faci ceea ce te face fericit şi ceea ce îţi dă sentimentul de libertate, vei trăi o viaţă extraordinară.”

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a cântat live, la doar câteva ore după ce a lansat emoţionantul cântec. „Mama, îmi pare rău, nu mai sunt trează/ Și, tati, îmi pare rău pentru băuturile vărsate pe podea”, spune piesa. „Pentru cei care nu m-au părăsit niciodată, am mai fost pe acest drum înainte / îmi pare atât de rău, nu mai sunt trează.” continuă Lovato.

Ea le-a spus fanilor prezenţi la concert: „Şi îmi pare rău pentru fanii ce m-au văzut căzând din nou. Vreau să fiu un model demn de urmat, dar sunt doar un om.”

Demi Lovato a vorbit deschis despre dependenţele sale şi despre faptul că a petrecut timp, în 2010, într-un centru de reabilitare. În luna martie, vedeta a sărbătorit şase ani de abstinenţă la alcool. În aprilie însă, Demi a fost văzută bând dintr-un pahar roşu, la petrecerea de lansare a albumului lui Hayley Kiyoki. Artista a spulberat repede zvonurile care au apărut, scriind pe reţelele de socializare: „Nu trebuie să mă apăr, dar era dora energizant.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava