Demi Lovato a mărturisit în cadrul unui interviu recent că ea este cea care întreține familia și că acest lucru vine la pachet și cu unele părți mai puțin bune.

Vedeta – care în 2010 a ajuns într-un centru de reabilitare – a declarat, potrivit showbizspy.com: ”Părinții mei au încercat să mă controleze, dar eu mereu eram ceva de genul: ‘Oh, serios, sunt pedepsită? Ei bine, eu sunt cea care plătește aceste facturi’. Ei au încercat să mă crească cum au putut ei mai bine. Cred că tinerele celebrități au o viață mai grea tocmai din cauză că încearcă să ducă în spate întreaga lor familie. Motto-ul meu era: ‘Muncește din greu, trăiește la maxim’. Îmi era foarte greu să aud că mi se spune ‘nu’. Doream să merg după propriile mele reguli. Credeam că dacă am fost destul de matură să ajung până în acel punct, puteam să și petrec ca un adult. Evident, nu am avut dreptate. Îmi doresc foarte mult să scap de imaginea de fată care a putu să treacă peste problemele sale, sau de acea tipă care a ajuns la reabilitare cât timp încă mai lucra la Disney. Nu vreau că lumea să-mi audă piesele la radio și să se gândească la trecutul meu. Acum, probabil am cea mai bună relație pe care o poate avea un artist cu fanii lui, pentru că nu am niciun secret.”

Demi Lovato, stâlpul familiei sale, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava