Concert pascal
MOPAN Suceava

Demi Lovato va apărea într-un serial documentar, realizat de YouTube, care va urmări evenimentele ce s-au petrecut în viața ei în ultimii trei ani, inclusiv momentul în care a luat o supradoză de droguri aproape fatală în 2018, informează contactmusic.com.

Seria, care va fi formată din patru părți, nu a primit încă un titlu. Va fi regizată de Michael D. Ratner, iar de producție se va ocupa OBB Pictures.

Pentru Demi, în vârstă de 27 de ani, seria va veni după o altă colaborare recentă cu YouTube, la ‘Demi Lovato: Simply Complicated’, documentar în care a vorbit deschis despre lupta cu dependențele și despre drumul către vindecare, înainte de căderea suferită în 2018. „Nu mă țineam de programul de reabilitare, nu eram pregătită să renunț la droguri și la alcool. Luam cocaină în avioane, în băi, în timpul nopții… două luni am făcut asta zilnic.”, a povestit artista, potrivit sursei citate.

Demi Lovato a mai spus că ajunsese într-un punct în care se temea pentru viața ei. „Într-o noapte am luat o mulțime de cocaină și câteva Xanax-uri și am începusem să mă înnec puțin. Inima îmi bătea foarte tare și mi-am spus: ‘Oh, Doamne, cred că am luat o supradoză acum’.”, a mai spus cântăreața în ‘Demi Lovato: Simply Complicated’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava