Concert pascal
MOPAN Suceava

Demi Lovato a dezvăluit că Ed Sheeran ar fi cântărețul la care visează ea pentru ziua nunții, dacă se căsătorește cu prietenul ei, Wilmer Valderrama, cu care are o relație de lungă durată, scrie contactmusic.com.

Interpreta piesei ´Neon Lights´ se află într-o relație cu Wilmer din anul 2010 și recent a dat indicii că ar accepta o posibilă cerere în căsătorie.

Demi ar adora să-i cânte Ed – ale cărui melodii romantice a inspirat numeroase logodne la concertele sale – în acea zi specială.

Când a fost întrebată de Scott Mills de la BBC Radio 1 Breakfast Show ce formație ar invita să-i cânte în ziua nunții, artista a răspuns: ˝Ei bine, deja am anunțat-o pe Christina Perri că ea îmi va cânta la nuntă, deci, probabil, pe ea o invit și chiar îmi doresc să vină Ed Sheeran, iar lista poate continua.˝

De asemenea, lui Demi i s-a sugerat să se așeze într-un genunchi și să-l ceară ea în căsătorie pe prietenul ei, în loc să aștepte ca Wilmer să-i ceară mâna, dar starul pop vrea să aibă parte de o cerere tradițională din partea partenerului ei, potrivit sursei citate.

Ea a spus: ˝Este în regulă ca femeile să facă cereri în căsătorie, dar eu sunt de modă veche. Îl las pe el să ia multe decizii, am multe hotărâri de luat în viața mea și e bine să am pe cineva care mă poate ajuta.˝

În timp ce propria ei nuntă mai are de așteptat, Demi va fi domnișoară de onoare la nunta prietenei sale Iggy Azalea și abia așteaptă să-și conducă amica spre altar, unde va fi așteptată de Nick Young, jucător de baschet la L.A. Lakers.
Cântăreața, în vârstă de 22 de ani, a declarat: ˝Abia aștept acest eveniment.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava