• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Demi Lovato vrea ca Mattel, compania producătoare de jucării, să creeze o păpuşă Barbie care să arată exact ca ea, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa, care este jurat la emisiunea ‘X Factor’ USA, a scris luni pe twitter, potrivit sursei citate : « Visul meu cel mai mare, având în vedere că de când eram micuţă colecţionez păpuşi Barbie, este să am propria mea păpuşă Barbie, DAR exact după corpul meu de acum… Greutate şi înălţime. Fanilor! Ajutaţi-mă să-mi îndeplinesc visul! Ar fi un cadou extraordinar pentru ziua mea de naştere de pe 20 august, când voi împlini 21 de ani! Hahaha. Desemenea, cei de la Mattel ar trebui să facă păpuşi Barbie cu celulită! Până la urmă, 95% dintre TOATE femeile au! »

De-a lungul timpului, mai multe celebrităţi au avut parte de astfel de cadouri. Printre vedetele care au fost recreate în plastic se numără Kate Middleton, Cher, Barbara Streisand, Marilyn Monroe şi Faith Hill, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava