MOPAN Suceava

Actorul Paul Carafotes a dezvăluit că Demi Moore i-a cerut să facă sex cu ea cu câteva ore înainte de nunta ei cu primul soţ. Bărbatul a făcut dezvăluirile şocante într-un interviu exclusiv acordat ziarului “Daily Mail”, informează click.ro.

Actorul Paul Carafotes (60 de ani) a dezvăluit că Demi Moore (56 de ani) i-a cerut să facă sex împreună cu câteva ore înainte de nunta ei cu primul soţ, rockerul Freddy Moore (69 de ani). Bărbatul a povestit cum diva a venit peste el, acasă, “ca o nebună”, escaladând o scară de incendiu şi sărind fereastra de la bucătărie pentru “o noapte de amor nebun”. Paul a dezvăluit că a avut o relaţie ascunsă cu Demi în timp ce aceasta era cu Freddy, după ce s-au cunoscut la filmări în 1980. “Cred că a vrut să aibă un ultim «ura!”» înainte de a se mărita”, spune Paul, potrivit sursei citate, care joacă în al doilea sezon al filmului de succes “Mindhunter”. El recunoaşte că se simte puţin vinovat pentru că a făcut sex cu logodnica altui bărbat. “Însă “Demi, care pe atunci era o fată drăguţă de 18 ani, a fost incredibilă în pat şi era greu să-i rezişti”, se apără Paul Carafotes.

A doua zi, după noaptea de sex cu Carafotes, Demi Moore s-a căsătorit cu Freddy Moore.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/demi-moore-cerut-unui-actor-sa-faca-sex-cu-ea-noaptea-de-dinaintea-nuntii-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava